ПредишенСледващото

Таро гадаене онлайн, безплатно онлайн гадателство

Една карта се извади от палубата Таро, тя може да ви каже какво да очакват от днес. Тя ще ви помогне да се изгради линия на поведение и да се избегнат много грешки. В допълнение, гадания носи не само описание на конкретно събитие, но също така дава определен характер, изтънчен намек, че трябва да се опитаме да не пропуснете.







За да стартирате Таро гадаене, изчакайте в продължение на цели приложения товар, изберете една карта от тестето и прочетете описанието. Надяваме се, че тази nreslozhnoe гадаене да ви помогне да вземете правилното решение, за да се избегне глупави ситуации и неудобни грешки. Желаем ви късмет и добро начало на деня!

За да стартирате Таро гадаене, кликнете върху снимката

Таро гадаене онлайн, безплатно онлайн гадателство

Таро Lenormand

В малкото градче Alencon, недалеч от Париж, син на преуспяващ търговец Дрейпър в XVIII век, е роден момиче, наречена Мария. Фамилия беше Lenormand. Благодарение на способностите на баща си, тя получава отлично образование в бенедиктински манастир, където талантът й проявява гадател.

Въпреки това, щастието не е неограничен, а след смъртта на баща си, семейството е намалял и се премества в Париж. Тук, в столицата на Франция Мари Lenormand имаше репутацията на една успешна и пророчица и приятел отвори салон Таро гадаене, който скоро започна да присъства на първите лица на държавата. Старши госпожи и господа, покланяха на Марий Lenorman талант, подредени да я среща и да разберете съдбата си.







За да започнете да гадаене Таро Lenormand, кликнете върху снимката

Таро гадаене онлайн, безплатно онлайн гадателство

Марсилия Таро

Марсилия - проспериращ град във Франция дължи своя просперитет не само за производството на карти Таро в търговски мащаб, но също така и раждането на една нова сделка за картите таро, наречена "Марсилия Таро". В същността си, това е един от класическите клонове на Таро, на разцвета на която датира от XVII век.

Сама по себе си "Marselkoe Таро" - "окултна" (езотерично Таро), която е основната разлика в графични решения, номериране и ред. Майор Arcana определи всички основни събития в psihosostoyanie живот и най-значимите аспекти на живота. Мала Arcana се използват в гадаене само да се усъвършенства прогнозирането на майор Arcana и обхваща области като чувства, мисли и собствен имот. Език на картите Таро е езикът на душата ти. Карта таро обединени съвременната психология и древна магия, оракул предсказания и научна прогноза, гадания, и жизненоважна помощ отвън.

За да започнете да се познае Марсилия Таро, кликнете върху снимката

Таро гадаене онлайн, безплатно онлайн гадателство

Три карти Таро

Отгатване на Таро е уникален с това, че той не само говори за миналото, настоящето и бъдещето, но също така показва как да се намери начин за излизане от трудни ситуации. Гадаене на карти Таро, извършена с помощта на палубата, състоящ се от специалните карти - старши и младши Arkanov. Старши Arcana 21 символизират основния принцип на вселената. Отгатване на картите Таро с майор Arcana се използва за определяне на самоличността на дадено лице и акцентите на неговата съдба. Отгатване на Таро с помощта на Мала Arcana помага изясни бъдещи събития в подробности и да поговорим за героите си изправена.

Кликнете на палубата и плъзнете трите карти в прозорците.







Свързани статии

Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!