Факти и заблуди, които трябва да знаете за картите Таро!

заблуди

Ако се подготвяте за гадаене с карти Таро или може би се задължавате да научите всички тънкости на този режим на гадаене, не пречи да знаете следното.

Карта таро не е игрална карта. И не карта за гадаене. Това е по-скоро помощ за медитация. Това най-вече ви казва бъдещето, но не и начина, по който бихте мислили. Значението на пророчеството не е в предсказването на ежедневни събития, а в развитието на самопознанието. Той предоставя улики за медитация за това. От страниците не могат да се прочетат конкретни събития, а как оценяваме хората и нещата около нас и как подхождаме към определени хора.

Картата Таро е била използвана в древен Египет за духовни посвещения. Може да ни помогне да видим бъдещето (гадаене), да разберем живота си, да решим проблемите си.

Докато някои хора смятат, че хвърлянето на карти Таро (четенето) е измама, все още има повече, които му се доверяват, разчитат на неговите прогнози и вярват, че ще получат насоки за бъдещето си. Ето 8 твърдения, които определено трябва да бъдат изяснени.

1. "Може да се предскаже само с карта за подарък"

Много хора казват, че първата карта таро (която може да се използва за прогнозиране) трябва да се подарява. Това не е вярно, всеки може спокойно да купи пакета с карти, който харесва. Подаръците и прехвърлянията на карти са били само характеристика на старите дни, когато тези карти все още не са били налични в търговската мрежа.

2. "Има само един начин за четене от картите."

Много хора казват, че има само един начин да се чете от карта таро, ако някой не я научи или овладее, погрешно тълкува картите. Това не е вярно. Няма грешен начин за четене на карта таро.Ако някой иска да чете от картите, той трябва да го прави само според собствената си интуиция - защото така ще бъде наистина ефективно и вярно.

3. "Изисква молитва и ритуал."

Някои хора изпълняват молитви, медитират, докато хвърлят карти, или предизвикват атмосферата на ритуали. Това не е лошо, но не е необходимо и за пророчество. Въпреки че вярват, че това е важно за някои хора, всъщност няма пряко въздействие върху четенето на карти.

4. „Картата трябва да се съхранява на свещено място

Някои хора съхраняват опаковката с карти на специално място, увиват я в специална кърпа или я почистват с кристали и други предмети.

Това също не е необходимо. Въпреки че това не са грешки, те също не трябва да оказват влияние върху „четенето“ на съобщенията на карти Таро.

5. "Бъдещето трябва да се чете без прекъсване."

Нито бързата, бързаща, нито много бавната, неравна интерпретация обикновено е целесъобразна при четене на карти Таро. Ако го преминем бързо, може да не сме разпознали всички отговори, присъщи на нашата интуиция, но прекалено артикулираният, бавен анализ в много случаи може да изглежда като ненужна загуба на време, което не е непременно добро за интервюиращия.

6. "Добре е, ако не се научите бързо да хвърляте карти."

Запознаването и проучването на картата е процес, който изисква достатъчно време - тя не може да бъде усвоена за една нощ. Трябва да се движите ден за ден и нямате нищо против, ако другите може да се движат по-бързо от вас!

7. "Това е просто гадаене."

Мнозина вярват, че всеки, който постави в карта таро „само”, предсказва бъдещето. Не точно. Хвърлянето на таро е много повече от това: медитация, съзнателно творение, диалог, потапяне.

8. "Няма нужда да питате, картата така или иначе говори."

Всъщност картата говори сама за себе си, но ключът към „гадаенето“ е ясно формулиран и целенасочен въпрос. Това е така, защото само на добре формулиран въпрос може да се отговори наистина добре, като се има предвид това е най-важният фактор при гадаенето. Какъв може да е въпросът? Темата на въпроса може да бъде всичко, което интервюиращият иска да знае.

Гадаенето на Таро със сигурност е полезен занаят. Позволява на човека да просвещава хората с помощта на картата.