Гаданието на Таро за бъдещето е вярно и точно. Гадание за близко бъдеще на Таро

Хората от всички времена и народи, както се казва, се интересуваха от това, което предстои. Те се опитват да погледнат зад невидимите завеси, разделящи настоящия момент от бъдещето. различни начини, включително използване на карти таро. Те са специални. Те трябва не само да купуват, но и да се научат да разбират. Нека да разгледаме как да изпълним оформлението за бъдещето (Таро). Това е цяло изкуство, което трудно може да се научи наведнъж. Но ще се опитаме да опишем технологията на възприемане на информацията.

Първите стъпки

Трябва да се даде някакво обяснение, преди да се опише подравняването за бъдещето. Таро, както вече споменахме, са специални карти.

В тях могат да се съчетаят личности, качества и събития. Тоест картата има право да говори за всичко наведнъж. Между другото, затова подравняването за бъдещето на Таро е толкова популярно сред познавачите. Можете да интерпретирате само няколко снимки през целия ден. Те ще разкрият различни страни от човешкия живот, ще предскажат посоката на неговото развитие, събитията и техните участници. Това е съкровищница от информация. Сега за трудностите. Факт е, че само този, който повече или по-малко разбира значението на картите, може да извлече всичко това от подравняването. За това са написани дебели книги, тълкуващи арканите и техните взаимоотношения. Разбира се, не можем да покрием всичко. Но читателят трябва да разбере, че тълкуването на Таро е сериозно изкуство, което изисква голяма обмислена подготовка, постоянство, въображение и старание. Сега, когато читателят вече е заинтригуван, нека да преминем към темата на статията.

Методи за оформление

Тъй като картите Таро са многостранни, съдържащи целия набор от информация, която човек може само да си представи, те се използват по различни начини. Всичко зависи от ситуацията и уменията на специалиста. Например, разпределение на Таро за бъдещето може да се извърши с помощта на една, три, седем карти. И това са само най-известните и търсени. По принцип всяка гадателка води собствен диалог с колодата. Те разработват свои собствени методи, чиято същност рядко се разкрива. Ще изучаваме само най-популярните.

И там, след като сте разбрали принципа на разговор с тестето, вие, ако искате, ще излезете със своя собствена версия. Както казват експертите, той идва на някого насън, други го получават от колодата, а трети гадаят в процеса на гадаене. Също така е необходимо да се знае, че тълкуването на Таро е правилно, ако е съобразено с мислите и чувствата на специалист. За да разберете същността на оформлението, само логиката не е достатъчна. Трябва да се опитате да го почувствате. И първият урок е оформление на една карта. Да се ​​упражняваме.

Таро оформления за близко бъдеще: една карта

Смятате ли, че цялото тесте трябва да бъде прегледано, за да се определи предстоящите събития? Сега ще разберете колко сте сгрешили. Всъщност една снимка е достатъчна за специалист. Мислено задайте въпрос, например „Какво ме очаква?“ И го извадете. Разгледайте плячката си, опитайте се да се концентрирате върху това какво впечатление ви е направила. Това е същността на Таро: значението на картата е многостранно, трябва да се възприема от „всички органи“. След като сте се справили с емоциите, трябва да вземете решение за ласото. Възрастните, като правило, предсказват нещо важно. Ако незначителното ласо изпадне, не очаквайте глобални събития. Предстои поредица от обикновени дела, някакво спокойствие, така да се каже. Позицията на картата също има смисъл. Може да бъде права и обърната. От това картата Таро променя значението си. По правило положителните карти губят своите добри качества, докато отрицателните, напротив, стават почти неутрални. Вземете, например, Тримата мечове. Тя се нарича " Разбито сърце". В изправено положение тази карта предсказва всякакви проблеми във взаимоотношенията или здравето. Обърнат - предсказва "заздравяване на предишни рани". Тоест връзките, прекъснати в миналото, могат да бъдат възстановени, операцията, ако е необходимо, ще бъде успешна и т.н.

Три карти

Запознахте се с най-простото оформление. Ако искате да натрупате достатъчно опит, препоръчително е да го провеждате ежедневно, след което да проследявате степента на изпълнение на пророчествата. Постепенно се научете да се свързвате по-дълбоко с тестето. Има по-сложни оформления на Таро за близко бъдеще. Например вземете тесте, помислете какво искате да знаете и изтеглете три карти. Задаването на въпрос винаги се препоръчва. Това не означава, че картите ще реагират само на него. По-скоро по този начин се установява мисловна връзка с магически картини.

Методология

Сега към същността на подравняването. Първата карта говори за случилото се преди и продължава да влияе на ситуацията. Втората показва сегашното състояние на нещата, хора и фактори, влияещи на събитията. Третият подсказва на какво да обърнете внимание, предсказва вероятно бъдеще. На първо място е необходимо да ги оцените за конфликт. Например, ако „Мир“ и „Седем меча“ изпаднаха, това означава, че всичко е достатъчно добро в живота на човек, но той не получава удовлетворение. Завиждат му, опитват се да му навредят. Въпреки това, "Peace" е основното ласо. Той побеждава негативния смисъл на по-младия – „Седем меча”. Но само ако падне в права позиция. Ето как трябва да анализирате картите, като се опитвате да извлечете възможно най-много информация от тях.

Сложни оформления

Докато говорихме за достатъчно прости начинипрогнози за бъдещи събития. Като правило те се използват от почти всички специалисти. Можеше да го видиш вътре телевизионни програми, например, като "Битката на екстрасенсите". Когато е необходимо да се разбере сложна многофакторна ситуация, картите се използват повече. Няма да описваме подробно всичко - няма достатъчно място. Ще посочим само, че има оформления за седем, девет, единадесет карти. Например, в комбинация, наречена "Келтски кръст", участват десет ласа. Всеки има свое собствено място и значение. Тук те не само разглеждат текущата ситуация и факторите, които я влияят, но и я анализират, така да се каже, на нейните компоненти. Сложните оформления говорят за далечното бъдеще, о важни аспектичовешки живот. Между другото, някои аркани предполагат период от време или месец, когато ще се случи събитие. Всичко това е разкрито в описанието на всяка карта Таро. Бъдещето, ако го погледнете през призмата на съветите на колодата, ще стане по-ясно, ще даде перспективи. В края на краищата основното нещо в гадаенето не е да разберете, а да разберете какво да направите, за да промените лошото и да подобрите доброто.

Отношения

Сега да преминем към сърдечните въпроси. Най-често точно на такива въпроси трябва да отговарят специалистите, които използват карти Таро. Могат да се видят връзки различни начини. Например, всички същите три карти. Двете крайности ще характеризират лицата, участващи във връзката, средната - перспективата за по-нататъшни събития. Подравняването е много вярно, разбира се, ако се тълкува правилно. Например, ако “Broken Heart” изпадне в него, тогава не се надявайте на края на дъгата. Хората са в конфликт помежду си на духовно ниво.

Когато попаднете и на трите основни аркана, дори и в права позиция, пригответе се за най-радостните събития. Тези двама души са предназначени един за друг. Между другото, не е необходимо да гледате на сърдечните въпроси, когато използвате карти Таро. Не по-рядко гадаят за отношенията на партньори или колеги. Палубата предсказва на кого можете да се доверите и с кого трябва незабавно да скъсате.

Разкриване на изравняването на взаимоотношенията

Тази ситуация има своите нюанси. Факт е, че при всеки сценарий на посочената ориентация една част от арканите се отнася за един партньор, а другата за неговия колега. Необходимо е внимателно да се проучи връзката им помежду си. Ако арканите са в конфликт, тогава трябва да внимавате. Дори и при най-ярките перспективи, предвидени от картите, има известен дисонанс във връзката. Или са краткотрайни, или конфликтът е скрит от съзнанието на партньорите и лежи в различна плоскост. Това трябва да се има предвид, тъй като такива фактори са от голямо значение. Освен това е важно колко големи партньори ще имат. Тези карти говорят за сериозността на намеренията. Когато единият ги има, а другият получава само по-младите, ситуацията се изкривява. Тоест партньорите не са равни. Знаеш ли, това се отразява на взаимоотношенията. Обърнатите карти показват наличието на дълбоки проблеми в двойката.

Вярвате ли в гадания за бъдещето?

Таро спредовете не са аксиома. По-скоро те трябва да се третират като приятелски съвет. Всичко, което ви кажат, може да бъде променено. Между другото, това е причината много хора да обичат картите Таро. С тях, ако не знаете, обвържете се магически обредикоито подобряват бъдещето. Но, разбира се, гадаенето няма да замени самия човек. От нас зависи какво ще се случи. Картите дават само един вид платно, което ние самите сме изградили в момента. Знаете, че бъдещето израства от настоящето. Ето защо се препоръчва използването им за самоанализ, развитие на правилния мироглед, контрол собствено отношениена хора и събития. По този начин можете да избегнете много грешки! Късмет!

Гаданието на Таро е популярно поради факта, че с тяхна помощ можете да получите много важни и интересна информация. Има много оформления, които се използват, за да се разбере различни ситуациинапример в работата или личния живот.

Таро спредове за начинаещи с тълкуване

За да бъде гаданието вярно, трябва да се спазват редица важни правила:

  1. Палубата, която се използва за оформления, не трябва да се дава в ръцете на други хора.
  2. Отгатването е възможно само след изучаване на картите, за да ги разберете и правилно да ги интерпретирате в зависимост от ситуацията. Значенията на всяка карта могат да бъдат намерени.
  3. Таро спредовете за начинаещи трябва да се правят само с вяра в истинския резултат. Ако се отнасяте към палубата с презрение, но не трябва да разчитате на получаване на надеждна информация.
  4. Ако отговорът на гаданието не е задоволил, не е необходимо да го повтаряте. Ново оформление на Таро трябва да бъде направено поне след няколко седмици.

Таро разпространение за бъдещето

Бъдещето винаги е интересувало хората, така че различните са популярни. Оформлението на Таро в близко бъдеще ще даде възможност да разберете точни прогнози относно различни областиживот. Разбъркайте тестето и подредете, както е показано на снимката. Значението на картите е:

  1. S - сигнификатор. Тя олицетворява гадателка.
  2. No1 – характеризира личността.
  3. № 2 - ситуация, отнасяща се до материалната сфера.
  4. No3 - информация за близката среда.
  5. No4 - разказва картата за родителите и семейството.
  6. No 5 – описва сферата на забавлението и удоволствието.
  7. No 6 - информация за възможни проблемиах, относно здравето.
  8. No7 – какво да очакваме от враговете.
  9. No8 - какви глобални промени могат да настъпят.
  10. No9 - възможно пътуване.
  11. No10 – въпроси, свързани с работа или бизнес.
  12. #11 - Какво да очаквате във взаимоотношенията с приятели и колеги.
  13. No12 - възможни проблеми в бъдеще.
  14. No13 - има ли влияние на миналото върху настоящето.
  15. No14 – какво влияние оказва настоящето върху бъдещето.
  16. No15 – ситуации, които не могат да бъдат избегнати.
  17. No 16 - резултатът, който може да се получи в резултат на развитието на ситуацията.

Таро разпространение за любов

Много необвързани момичета постоянно мислят и се тревожат кога ще се промени ситуацията в личния им живот. За да получите отговори на въпроси, можете да проведете просто гадаене. Разбъркайте тестето и направете оформление, като се фокусирате върху картината. Значението на картите таро в любовни оформленияследното:

  1. No1 – кога ще има среща с второто полувреме.
  2. No2 – ще има ли чувство за сигурност в нова връзка.
  3. No3 – да очакваме ли сватба.
  4. #4 - новата връзка ще бъде ли подобна на предишните контакти.
  5. No5 – ще има ли финансови задължения в двойка.
  6. No6 – колко дълго ще продължат искрените чувства в една връзка.
  7. #7 - какво трябва да направите, за да продължите връзката възможно най-дълго.

Таро оформление за взаимоотношения с мъж

Докато са във връзка, и мъжете, и жените се тревожат за искреността на партньора и други проблеми. За да разберете ситуацията, можете да направите оформление на Таро за личния си живот. Трябва да вземете тестето в ръцете си и да помислите известно време за съществуващите отношения. Такива оформления на Таро се правят само с помощта на. Разбъркайте ги и поставете само три карти пред себе си:

  1. Първата карта ще разкрие минали събития, които оказват влияние върху случващото се в реалния живот.
  2. На втората карта можете да разберете за състоянието на нещата в сегашно време.
  3. Последната карта се използва, за да се прецени какво ще се случи в близко бъдеще.

Таро разпространение за брак

Представеното гадаене е подходящо за момичета, които са в сериозна връзкаи помислете за следващата стъпка, тоест за слизането по пътеката. Подобен прости оформленияТаро за начинаещи не изисква специални знания и практика. Картите трябва да бъдат подредени според снимката. Тълкуването на гаданието е както следва:

  1. № 1 - дава отговор на въпроса, който засяга дали си струва да се обвържете в сериозна връзка.
  2. No 2 - ще каже дали има желание и готовност на момчето за сватбата.
  3. No3 – ще даде информация на какво се основава връзката.
  4. No4 – ще ви помогне да разберете дали да очаквате.
  5. No5 – ще говорим за това дали сватбата наистина ще се състои.
  6. No 6 – дава описание на връзката.
  7. No7 – информира за бъдещето.

Таро разпространение на човек

Има много гадания, които помагат да разберете истинските чувства на любовника. Разширена информация се дава от схемата на Таро за мислите на човек, наречен "Венера в Скорпион". Като начало, няколко обяснения, така че Венера се разглежда основна планетаза анализа на взаимоотношенията, а Скорпионът е един от най-загадъчните знаци от зодиакалния кръг, който се свързва със силни емоции и страсти.

Гаданията на Таро за отношението на човек ще ви помогнат да разберете искреността на чувствата и ще покаже скрити влияния върху взаимоотношенията. С него можете да научите за развитието на събитията и да получите полезен съвет. Прогнозите за подравняване са валидни за три месеца. Разбъркайте тестето, подредете го, както е на снимката, и продължете към интерпретацията:

  1. No1 – връзка с любовник в настоящето.
  2. No2 - впечатленията, които прави партньорът;
  3. No3 - впечатления, които гадателката има върху партньор.
  4. No4 – истински чувства към избраника.
  5. No5 – какво чувства любимият.
  6. No 6 - скрито влияние върху отношенията от страна на гадател.
  7. No7 – какво влияние оказва любимият.
  8. №8 – важни събитиявъв връзки, които ще възникнат в близко бъдеще.
  9. #9 е съвет за връзка.
  10. No10 – къде ще дойде връзката в бъдеще.

Таро разпространение за бременност

Жените, които искат да станат майка, в допълнение към обичайния тест за бременност, могат да използват оформления на Таро, за да разберат дали е настъпило зачеването, дали ще има трудности при раждането на дете, какъв вид ще бъде раждането и т.н. Първо трябва да изберете основната карта - S. Тя се определя в зависимост от това за кого се досещат, тоест това е дама и ако има руса коса, тогава трябва да са чаши или петолъчки, а ако е тъмна - пръчици и мечове. За да проведете гадаене на Таро за бременност, трябва да направите оформление, както е показано на фигурата.

  1. No1 – описва истинското благополучие на жената.
  2. № 2 - отговорът на въпроса дали е настъпило зачеването или не. Символи, показващи бременност: Шут, Асо на монетите, Асо на чашите, Императрица, Слънце, Десетка на чашите и Осмица от жезли.
  3. No3 – ще говорим за възможни проблеми със зачеването или настъпването на бременността, например има ли опасност от спонтанен аборт и др.
  4. No 4 – опишете по-здраво бебепо време на бременност.
  5. No 5 – помага да се разбере как ще се чувства майката по време на гестационния период.
  6. No6 – описва подробностите за самото раждане.
  7. No7 - ще разкаже за здравето на детето, което ще се роди.

Таро разпространение за здраве

Използват се различни гадания, за да се разбере дали има здравословни проблеми, какво ги е провокирало, какво да правим, за да се справим с болестите и т.н. Вземете тестето, дръжте го в ръцете си и го разбъркайте. направено, както е показано на фигурата.

  1. No1 – здравословното състояние днес.
  2. No2 - описание на проблема, ако съществува.
  3. No3 – какво би могло да провокира заболяването.
  4. No4 – на коя система трябва да обърнете внимание.
  5. No 5 – скрита информация относно заболяването.
  6. No 6 - какво има този моментподдържа здравето.
  7. Номер 7 - на какво трябва да обърнете специално внимание.
  8. No 8 и 9 - което ще помогне за стабилизиране на здравословното състояние.
  9. #10 - Какво ще ви помогне да се излекувате.

Таро разпространение за бизнес

Представеното гадаене ще помогне да се получи информация за текущото състояние на нещата, цели, възможни перспективи и така нататък. Гаданието, чието оформление е просто, ще даде съвет или ще разкаже за възможния резултат от планирания бизнес. Разбъркайте тестето и подредете.

  1. No 1 - описание на текущите дела.
  2. № 2 – коя посока трябва да бъде избрана и какви цели са поставени.
  3. #3 – Факти, които не могат да бъдат променени.
  4. #4 - неща, които могат да бъдат повлияни.
  5. No5 - полезен съвет или резултат.

Таро разпространение за работа

Съществуващото гадаене помага да се разбере текущото състояние на нещата в работата. Представеното оформление за работа показва само настоящето. След като смесите картите и ги поставите, както е на фигурата, можете да продължите към интерпретацията.

  1. No 1 – описва какво дава гадател на работата си.
  2. No2 – ще ви каже дали трябва да правите жертви.
  3. No3 – съществуващи скрити опасности.
  4. No4 - обозначава мотивация.
  5. No5 - възвръщаемост на труда за вложения труд, за която карта No1 говори.
  6. No6 – влиянието на служителите върху работата.

Таро разпространение за пари

Финансовият въпрос е актуален за много хора и за уреждане на ситуацията. Таро спредовете предоставят информация за бъдещето на богатството и помагат да се научите за причините за материалните проблеми. Те са валидни за максимум три месеца. Популярно е оформлението на Таро за пари "Пълна купа". Разбъркайте тестето и изтеглете само четири карти, като ги поставите, както е показано на снимката.

  1. No1 – настоящи пречки пред финансовото благополучие.
  2. № 2 - ще говорим за това, на което трябва да обърнете внимание, за да промените ситуацията към по-добро.
  3. No3 – ще опише какво не ти позволява да се развиваш и да вървиш напред и какво липсва в живота.
  4. No4 – ще посочи конкретни действия, които трябва да се предприемат с цел подобряване на финансовото състояние.

Таро оформление за ситуацията

Най-мощните са тези, които помагат за получаване на важна информация. Можете да отговорите на въпрос относно всяка ситуация с помощта на гадаене "Златна подкова". Оформлението на Джипси Таро помага да научите за бъдещето и как ще приключи настоящата ситуация. Поставете тестето пред себе си и задайте въпрос. След това се прави оформлението на Таро „Три карти за ситуацията“, за което получавате три позиции на случаен принцип.

  1. Първата карта се използва за преценка на миналото, което оказва влияние върху ситуацията в настоящето.
  2. Благодарение на втората карта можете да разберете за състоянието на нещата в момента.
  3. Останалата карта ще покаже как ще се развие ситуацията в близко бъдеще.

Искате ли да знаете перспективите за развитие на събитията в определена област от живота? В тази статия ще се запознаете с характеристиките на оформлението на Таро за близко бъдеще, а също така ще научите как правилно да прилагате придобитите знания на практика. Наслади се на четенето!

Характеристики на гадаенето по Таро за бъдещето

Картите Таро са система, която включва редица личности, техните лични качества, събития, свързани с тях и т.н. Всяка карта символизира информация, която разкрива няколко аспекта от живота на конкретен човек. Препоръчваме ви да прочетете книгата на Сергей Савченко "Вечерен чай на свещи и карти Таро" - тук ще научите много полезна информация!

На какви въпроси отговаря гадаенето с карти Таро?

  • Връзка с любим човек (перспективи, истинска връзка на втората половина и др.)
  • Промоция от кариерна стълба(възможности за повишения, увеличение на заплатите, вероятност от смяна на работата и т.н.)
  • Здраве (как да се възстановим от продължителни заболявания, възможни вариантипревенция на хронични заболявания)

Забележка. За да работите с Таро, трябва да слушате интуицията си - това ще ви помогне да разберете най-точното подравняване за бъдещето. Усетете значението на всяко ласо, запишете интерпретацията в работна тетрадка

За да се сбъдне гаданието с най-голяма вероятност, изпълнете ритуала сами. Подгответе картите, настройте се, отървете се от външни мисли - това ще ви помогне да настроите Таро на вълната, от която се нуждаете. Ако сте начинаещ, изберете най-простия ритуал въз основа на оформленията на Таро за близко бъдеще по-долу.

Колко „далеч“ могат да видят картите директно зависи от същността на поставения въпрос/проблем. Най-често Таро показва развитие в следващите три до шест месеца.

Оформление за близко бъдеще на три карти

Гаданието на "Трите карти" ви позволява да намерите отговорите на въпроси, свързани с миналото, настоящето, бъдещето. Основното нещо е правилно да интерпретирате получените стойности, като правите правилните заключения от подканите на Таро.

Правила за график

За да получите точен резултат от картите Таро, е важно да се придържате към следните препоръки:

  • Церемонията трябва да се извърши в пълна самота. Затворете прозорците, изгасете осветлението, запалете бяла восъчна свещ, постлайте нова покривка.
  • Съсредоточете се върху въпроса, който ви интересува (лицето, върху което се извършва подравняването)
  • Разбъркайте тестето внимателно
  • Изтеглете три последователни карти

Интерпретацията на получените стойности е както следва:

  • Първата карта означава миналото на гадателката
  • Второ – настояще
  • Трето - показва близкото бъдеще

Видео оформлението за близко бъдеще ще разкаже подробностите за тези видове гадания. Не пропускайте да го проверите!

Таро разпространение за следващата седмица

За да разберете събитията от следващата седмица, използвайте оформлението на Седемте дни. Правилната интерпретация на изпуснатите стойности ще ви помогне да разберете какво да очаквате през следващата седмица.

Подгответе тестето, седнете на масата, разбъркайте картите, като ги държите в ръцете си. Извадете осем ласо, подредете ги отляво надясно.

Тълкуването на символите е както следва:

  • Първата карта е сигнификаторът на личността. Посочва основните, ключови събития, които ще се случат през този период от време - не пренебрегвайте значението на този знак
  • Останалите карти - съвпадат всеки ден от седмицата, започвайки от понеделник

Забележка! За да получите правдоподобна информация, направете подравняването само в неделя вечер. В процеса на гадаене опитайте се да се абстрахирате от външни мисли, емоции, фокусирайки се върху процеса


Това гадаене ще помогне да се покаже същността на текущата ситуация, да се посочи причините за възникването й, да се покажат събитията от близкото бъдеще и как те ще завършат. Подробна схемаПо-долу.

Настройте се, изтеглете девет карти от тестето. Следвайте тълкуването по-долу.

  • Първите три аркана - текущото състояние на нещата
  • Вторите три значения са събития в близко бъдеще
  • Третите три знака са събития от далечното бъдеще (месец или повече)

Оформление на Wind of Change (не можах да намеря снимка)

Този тип разпространение на Таро ще помогне да се предскажат събитията от близкото бъдеще, техния ход / развитие. Палубата ще предостави възможност за намиране на най-добрите решения за излизане от текущата ситуация, подготовка на оператора за неизбежните промени. Оформлението се състои от осем позиции. Подробно тълкуваневсяка карта е изброена по-долу:

  1. Това, което вече е минало. Знакът показва минали събития, обобщавайки събитията от настоящето
  2. Предстоят промени, ролята на околния свят в тях. Позволява обективно да оцените обстоятелствата, довели до радикални промени
  3. Ползата от промяната. Картата ще помогне да се идентифицират положителните аспекти по отношение на промените в бъдеще.
  4. Опасностите от промяната. Гадателят ще може да анализира, оцени предстоящите опасности, Отрицателни последицитекущи обстоятелства, които могат да променят обичайния начин на живот
  5. Корени в миналото. Посочени са неизбежни загуби, ходът на събитията, който не може да бъде спрян
  6. Предпазни мерки. Наличието на неприятни моменти / опасности, неизбежни с настъпването на промяната. Съвет - преценете правилно текущата ситуация, тъй като това ще помогне за премахване на негативните последици, доколкото е възможно
  7. Какво предстои. Картите дават намек как да се държат в близко бъдеще - това ще помогне на гадателката да се подготви за предстоящи промени / събития

Нека тази информация ви помогне в познаването на тайните на картите Таро. Запазете за актуализации. успех на избраника Пътят на живота!

- често, за да получите отговор зададен въпросдостатъчно е да изтеглите една карта, нейното значение е отговорът на вашия въпрос. В този случай възможността за погрешно тълкуване е изключена, тъй като няма други карти, които да ви объркат. Силно препоръчително както за начинаещи, така и за тези, които се интересуват конкретен въпрос.

Предсказание, предоставено онлайн статистика. Всички ваши прогнози се запомнят.

С помощта на това гадаене можете да проверите дали вие и вашият партньор сте подходящи един за друг по вашите имена и коя карта Таро представлява вашето име.

Освен това можете да разберете значението и съвместимостта на градове, държави и всъщност всякакви думи и фрази.

Принципът на гадаене е, че всяка комбинация от букви съответства на определена нумерологична стойност, която от своя страна съответства на определена карта Таро. След това се проверява как се комбинират получените карти.

- един от възможно най-простите и кратки разпространения, но ви позволява да отговорите на най-трудния въпрос, който предизвиква безпокойство.

Избрани са само три карти: първата показва последните минало, засягащ вашия въпрос, вторият - настоящетои влиянието му върху вашия въпрос, третото - краен резултат.

Четири основни точки - това оформление е едно от най-простите и гъвкави оформления. Подходящ е дори за начинаещи, но изисква много прецизна формулировка на въпроса. Колкото по-конкретен е въпросът, толкова по-точен ще бъде отговорът.

Оформлението показва какво е важно събитие ви очаква в бъдещекакво не трябва да се прави в това отношение, какво препоръчват картите Таро да се прави и крайният резултат, ако препоръката бъде изпълнена.

- това подравняване се използва за тълкуване текущата позициядела и събития. Позволява ви да се ориентирате в това, което в момента се случва около вас, да виждате по-добре какво се случва от всички страни и помага да предвидите предстоящи трудности.

С тази информация можете да се подготвите за предстоящите предизвикателства и да се справите по-лесно с тях, а в някои случаи и да ги избегнете напълно.

В това и всички следващи оформления, сигнификатор- карта, около която е изградено оформлението на Таро, обозначава човек, за когото се гадае.

- това подравняване може да помогне за вземане на важно решение. Вие сте предвидени две решенияВашият проблем и резултатите от всяко решение. Просто трябва да изберете кой от двамата е предложил да приемете (или да не приемете и двете - зависи от вас). Прогнозата не избира вместо вас по най-добрия начин, показва само резултатите от едното и другото решение. Изборът е твой.

- оформление, показващо миналото въплъщение. Понякога се случва да не ви интересува нито миналото, нито бъдещето, нито настоящето – искате да знаете поне нещо за предишното си въплъщение. Интересува ли те каква карма имашдошли в този живот, какво трябва да изработят, на какво да обърнат специално внимание. В този случай подравняването Infinity ще ви помогне.

Когато картите се подреждат на ръка, това се прави с лявата ръка. Кога онлайн режим, препоръчително е да щракнете върху картите с лявата си ръка.

Седем перли на Изида - подравняването се използва в случаите, когато проблемът вече е възникналили нещо силно ви смущава и трябва внимателно да анализирате причините за това, което се случва. За да получите възможно най-много информация по въпроса, който ви вълнува, се използва това подравняване.

Подравняването може да бъде полезно, ако чувствате, че не контролирате ситуацията и нещо важно постоянно ви убягва.


- подравняването може да помогне, ако се окажете в трудна ситуация, която се отразява негативно на психиката ви.

Картите ви предлагат подробен анализ на ситуацията, причините за нея, произхода на проблема, възможностите за преодоляване на кризата, активни стъпки към излизане от кризатаи крайния резултат от тези усилия.

- оформление, което помага да видите как всеки от двата фена се отнася с вас и до какво ще стигнете, ако изберете 1-ви или 2-ри вентилатор.

Начинът да погледнем в бъдещето с помощта на карти Таро дойде при нас средновековна Европа. Символиката на въплътените карти голяма мъдростминало и дълго време гадаенето на такава колода беше съдба на елита, приравнено на тайно знание, недостъпно за обикновения човек.

Стандартното тесте Таро включва 78 карти, които от своя страна са разделени на два вида: малки и големи аркани. Малките аркани са представени от 56 карти от четири цвята, които могат да бъдат сравнени с костюмите на обикновена колода за игра: жезли (бухани), мечове (пики), денарии (диаманти), чаши (сърца). Всеки костюм е като карти за игра, има собствена номерация. Картите на главните аркани не са номерирани: всяка от тях е уникална и има свое собствено символично изображение и име.

Как да разберем бъдещето с карти таро

Преди да започнете да гадаете на Таро, трябва да разберете сами важен момент: нито една карта няма еднозначно тълкуване. Значението на картата се разкрива само в оформлението, тоест в съвкупността от няколко карти. Следователно целта на гадателката е да установи връзката на всички символи, да види цялата картина и да я интерпретира правилно. Взаимодействието с карти Таро, като правило, изостря интуицията и активира знанията, които са заложени в нашето подсъзнание. Именно с помощта на вътрешно усещане човек интерпретира подравняването.

Интерпретацията на сложни оформления изисква задълбочена духовна подготовка и значителен опит. Но има прости оформления, с които дори човек, който първи се е заел с такова гадаене, може лесно да се справи.

Подравняването, което ще бъде обсъдено, помага да погледнете в близкото бъдеще, да видите трудностите, които ще възникнат по пътя ви, и да изберете правилния път за преодоляването им.

За да започнете, вземете тесте малки аркани(56 карти). От него е необходимо да извадите 4 произволни карти. Подредете ги под формата на кръст, оставяйки празно мястов центъра, в следния ред: първият е отляво, вторият е отдясно, третият е отгоре, четвъртият е отдолу. След това изтеглете две карти от тестето Major Arcana и ги поставете в центъра.

Погледнете внимателно полученото подравняване и започнете да го интерпретирате, като започнете с първата карта.

  • Първата карта показва какви възможности имате, за да успеете във вашия бизнес. Символът показва на гадателя дали ще успее бързо да достигне целта.
  • Втората карта разкрива препятствия по пътя към целта. Символиката ще ви покаже за какво трябва да се подготвите, за да бъдете напълно оборудвани и успешно да издържате на трудностите.
  • Третата карта показва причината, поради която можете да се откажете от плана си. След като го анализирате, ще разберете от какво да се страхувате най-много.
  • Четвъртата карта подсказва начин за решаване на възможни проблеми. Обърнете специално внимание на това: правилното тълкуване на четвъртата карта ще ви помогне да преодолеете трудностите.
  • Двете карти от главните аркани, които са в центъра, се отварят последни. Те обобщават крайния резултат от гаданието и предвещават крайния резултат от идването житейска ситуация. Можете да прочетете тълкуването на Главните Аркани, като кликнете върху тази връзка.

    Не забравяйте, че в много отношения прогнозата зависи от вас: от вашето вътрешно състояние и настроение. Не сядайте да гадаете в лошо настроение и в процеса не мислете за проблеми - в противен случай рискувате да тълкувате всичко в негативна светлина и изкуствено да създавате ненужни проблеми за себе си. Пожелаваме ви щастливи поличби и не забравяйте да натискате бутоните и

    19.10.2015 00:20

    Професионалните гадатели твърдят, че всяко тесте карти Таро има свой собствен срок на годност. За някого...

Зареждане...Зареждане...