Разберете каква е вашата карта таро и какво разкрива за вас

Разберете коя карта в Таро съответства на вашия зодиакален знак и какво разкрива за вашата личност.

 

Хороскоп: всеки знак съответства на карта таро, която разкрива личността

 

За повечето от нас картите Таро са синоним на прогнози. Картите наистина могат да ни просветлят в някои аспекти на нашето бъдеще, плюс значението им е още по-дълбоко, когато става въпрос за изследване на нашата личност.

 

Всеки зодиакален знак има карта Таро, която представлява най-доминиращия и задълбочен аспект на личностите.

 

Според "Златна зора", институция, която изследва полето на окултното, картите Таро са най-мощните източници на информация относно "вътрешното Аз" и помагат за контакта с "висшия Аз". Като цяло картите ни помагат да се съсредоточим върху себе си, за да подобрим самопомощта.

 

Ето вашата карта таро, подписвайте по знак:

 

Овен - Императорът

 

Императорската карта представлява харизма и лидерство. Овенът обича да поема контрола и да доминира в ситуациите. Те знаят как да контролират и поставят в рамка хората около себе си, пресичайки се.

 

Телец - Йерофант

 

В допълнение към езотеричния си аспект, йерофантът представлява фигура на учител. Следователно биковете са много добри в воденето на другите и техните съвети са вещи. Те също са конвенционални и се нуждаят от традиции.

 

Близнаци - влюбени

 

Капризни, Близнаците са доминирани от картата на влюбените, което подчертава тяхната нужда да бъдат във връзка. Тази карта ги насърчава да поставят нещата в перспектива по отношение на текущото им положение, за да започнат по-добре. Важна стъпка за осигуряване на устойчивост на техните взаимоотношения.

 

Рак - Колесницата

 

Ракът е много фокусиран върху целите си. Тяхната умствена сила им помага винаги да стигат до дъното на плановете си въпреки потока от препятствия, срещани по пътя, като резервоара, Ракът продължава да напредва.

 

Лъв - Сила

 

Картата таро на този знак е сила. Може би си мислите, че значението е очевидно, но тази карта е нещо много по-дълбоко: физическата, умствена и духовна сила на лъва непрекъснато се тества, но благодарение на тяхната смелост те в крайна сметка винаги се справят много добре.

 

Дева - Отшелникът

 

Доминирана от отшелника, Девата е резервирана и интровертна. Те нямат голям интерес към светското, предпочитат да останат постоянно фокусирани върху себе си. Въпреки това, те често търсят съвета на другите, въпреки факта, че са надарени с голяма мъдрост.

 

Везни - справедливост

 

Управляван от картата на справедливостта, Везните представляват сила и стабилност. Хората от този знак много добре различават доброто от злото, което им помага да поддържат равновесието си постоянно в равновесие.

 

Скорпион - Смърт

 

Смъртта тук представлява нов живот. Туземците от този знак се управляват от тази ужасяваща карта, защото имат способността да се трансформират в някой нов, по-добър. Скорпионите, подобно на феникса, се прераждат от пепелта си.

 

Стрелец - сдържаност

 

Умерената карта управлява Стрелец, защото е много трудно да бъдат обективни. Те са склонни да приемат всяка ситуация лично, което силно влияе на тяхната преценка и следователно на техните заключения.

 

Козирог - Дяволът

 

Козирозите са много загрижени за имиджа си и не забравят да запазят репутацията си. Но зад тази мирна фасада се крие безпокойство. Дяволската карта ви напомня, че приемането и приемането на вашите грешки е ключът към щастието на този знак.

 

Водолей - Звездата

 

Звездната карта представлява индивидуалността на Водолея. Те олицетворяват баланса между интуиция и твърдост, което им дава способността да вземат решения бързо и рационално.

 

Риби - Луната

 

Рибите се управляват от Луната поради тяхната мечтателна и мечтателна страна. Луната насърчава релаксацията, насърчава помирението на тялото и ума и помага на рибите да се запознаят с енергиите, на които са склонни да влияят, за да контролират по-добре емоциите си.

 

изт.: Интернет

 

 

 

 





{START_COUNTER}